Sukses Maksimum karo Usaha

Sukses Maksimum karo Usaha

Carane Aku Sukses Sukses Maksimum karo Usaha

Hot

Saturday, December 30, 2017

Carane Aku Sukses Sukses Maksimum karo Usaha

December 30, 2017 1

Ngerteni Sampeyan Pengalaman Pelanggan.

Ana mesthi ora ana perkara anyar babagan ngenengake pengalaman pelanggan kanggo mbedakake bisnis. Minangka wektu lumaku, liwat proses iki, merek wis nambah jeneng dadi luwih apik. Iki merek apik kalebu; Apple, Starbucks, Walt Disney lan akeh liyane. Nanging, konsumen lan pelanggan dina iki biasane nyuwun liyane saka prodhuk. Ora mung rega murah, nanging uga luwih apik. Miturut riset American Express 2010, warga Amerika pengin ngentekake 9% luwih karo perusahaan sing nyedhiyakake layanan apik banget. Panliten sing padha nuduhake yen 91% pelanggan pracaya layanan customer iku penting, nanging mung 24% sing bener aran njaluk layanan sing padha pantes. Iku ora bisa dikira yen merek kanthi pengalaman pelanggan sing luwih apik sing luwih dhuwur tinimbang saingan.

Iku apik kanggo sampeyan kanggo ngerti karyawan, khususake sing sing ana ing posisi sing nyedhak pelanggan. Iki kanggo mangerteni kawruh karyawan marang merek lan carane bisa mbedakake.

Perusahaan sing fokus ing pengalaman costumer cenderung ngasilake akeh tantangan. Presentasi PowerPoint ora bisa nggawe pengalaman kedadeyan kanthi cepet. Mengkono nalika kabeh bagian saka operasi sampeyan bisa nyedhiyakake tangan siji, liyane yaiku bagean sing sampeyan bisa entuk apa sing dikarepake dening pelanggan. Rancangan pengalaman pelanggan apik diwiwiti kanthi mangerteni apa sing dianggep paling dikarepake para pelanggan. Ngerteni janji apa sing paling penting kanggo pelanggan, banjur aligning organisasi sampeyan kanggo nggawe lan njaga, minangka peran paling penting pimpinan. Supaya everyone entuk manfaat bisnis, bisnis kudu nglakoni apa wae sing perlu mung kanggo nepaki kepinginan saka customer.
Pitakonan Prakawis Perusahaan Sampeyan Kudu Ngerti Jawaban Kanggo

Merek dagang karo lokasi merek, volume transaksi sing akeh, akeh saluran, lan / utawa akeh interaksi antarane pelanggan lan karyawan sing dadi pangguna paling gedhe ing desain pengalaman pelanggan. Yen sampeyan pengin pangguna sing cepet, sampeyan kudu melu bisnis kaya; rumah sakit, fasilitas kesehatan, perusahaan lan bisnis hiburan. Perusahaan lan panyedhiya industri uga laku pengalaman.
Carane Aku Sukses Sukses Maksimum karo Usaha

Boten luwih penting kanggo sukses perusahaan saka kemampuan kanggo ngidini pengalaman customer sing unggul-wektu sawisé wektu. Pengalaman costumer ora mung katon. Nalika pelanggan dadi panyengkuyung antusias, perusahaan-perusahaan sing ngladeni dheweke entuk pangkat sawetara merek paling enviable ing donya. Manfaat liyane kanggo ningkatake pengalaman customer iku sampeyan bisa nampa kasetyan, utamane babagan babagan endorsemen. Merumus desain singular kanggo pelanggan lan karyawan njamin keselarasan alam kanggo ngasilake merek apa. Sinau carane nemtokake lan nyaritakake crita merek kanthi cara sing ndadekake kesan, apik, positif, banjur entuk manfaat sing jelas, tetep, competitive.
Read More